octaine 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar *
    (yalnis, 25.06.2007 09:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» allah ini seven tutmasin beni » yukari maden kalesi » hayatin acimasizligi » vatandas vatandasligini bilecek » hayattan zevk alamamak » progressive » meme ucu killi kizlar » aferin cok iyi dusunmussun » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » uclari kirik » diplomasi » 1955 » alkis agasi » kentucky fried chicken » filistin » dave murray » dugun sarkicisi » arthur koestler » violet hill » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » menemen olayi » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » too drunk to fuck » cumhuriyet halk partisi » anjelika akbar » okan yuksel » varejao » transamerica » oktay azankopekbelasinibulur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa