ocp 

kapat
  1. robocop u ve yedek parçalarını üreten firmanın ismi.robocop izlerken oosiipii şeklinde defalarca geçtiğinden bilmemek mümkün değildir.daha sonra robocop 2 yi filan da üreterek işi büyütmüşler ve murphy abiye ayıp etmişlerdir.baştaki 'o' harfinin açılımı oracle dır.
    #228527 (Disco Inferno, 10.05.2006 18:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ocp başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ocp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ocp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» losing my religion » nazim hikmet e nazim usta demek » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » bos bos monitore bakmak » classy goth » nouriel roubini » the night before » disfazi » seriatci basketbolcu » laz muzigi » milletvekilleri asgari ucret alsin » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » burak erdogan » borc dekontu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » freshies » buyuk ortadogu projesi » vakif prezervatifi » birgun » gotumuzde ergenekon parmagi » ben bu yaziyi sana yazdim » ak 47 » kanada » baba ocagi » gokhan saki » 2 saat icinde deprem olacakmis » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » ergenekon » ayrinticilik » forgetting sarah marshall