obsessive 

kapat
  1. şimdinin çaylağı ilerinin yazarı
    (karga, 06.03.2006 15:49)
  2. başarılı bir yazar olacağına hiç kuşkumun olmadığı,obsessive kişilik,dostum,kardeşim,direksiyon hocam,dünyada rastlayabileceğiniz en fedakar insanlardan biri.
    (veritaserum, 06.03.2006 18:04)
  3. obsession kelimesinin vücuda gelmiş halidir.saplantı sahibi kişidir yani.
    asimetri hastaları ,kaldırım taşlarının ortasına basarak(çizgilerine basmadan) yürümeye çalışan insanlar bu ruh bozukluğu grubundan çeşitli örneklerdir.
    yazıktır ,günahtır,kabustur bunların hayatı.
    (obsessive, 10.03.2006 00:00)
  4. entrylerini begendigm yazar kardesim.
    (karpuzkabugu, 10.03.2006 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kizin affetmesi icin kapisinda yatan asik genc » turkiyede calisanin degeri » parve » milletvekili adaylarina tavsiyeler » hazin kaybimiz sol frame » tayyip baksana kac kisiyiz saysana » hibritlesme » shr » islamiyette ruhban sinifi var mi yok mu tartismasi » gardi » allah beterinden saklasin » doludizgin » cem atan » dust in the wind » ailesi sayesinde bir yere gelmis insanlar » ilhan sesen ile derya koroglu nu karistiran kisi » yildiz futbolcu » en iyi arkadasim sol elim » atlas » sikkin pisse » ankara enstitusu » trgamer com » leaves of grass » unlulerin kisisel iletileri » so many lies » aykut cengiz engin » cumhuriyet gazetesinin namaz ogreniyorum ilavesi » 2079 eurovision sarki yarismasi » o cocuklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa