obez vejetaryen 

kapat
  1. obezite hastalığına yakalanmış vejetaryendir. mazallah bunlardan birkaç yüz tane oldu mu ülke batarırlar.
    #1675081 (barış, 22.05.2007 21:56)

© 2008 - uludağ sözlük

obez vejetaryen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. obez vejetaryen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu obez vejetaryen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » eric cartman » tuvaletde kabinler arasi duet » tarik ziya ekinci » ats2 » tiriska » evren bir saka mi » sozlukteki izmir kompleksi » darwin in olmeden onceki son namazi » arda turan » areds » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » kinder supriz karpuz » sozlukteki orta dunyalilar » cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » ben bir water closet turuna cikayim » sana dair » ozkiyim dusunceleri » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » kannabinohid » doper » bakkal insani » deniz feneri dernegi » firedod » orgazm » durduk yere tersleyen ariza kadin » dalgali uzun sac » kardese yapilan iskenceler » kralim tabii disko krali