obez omer ile guzel merve nin cocugu 

kapat
  1. sözlükte açılan başlıklar açısından tavan yapan dijitürk reklamındaki obez ömer'in korku filmini izledikten sonra, merve'ye tecavüz etmesi durumunda ortaya çıkacak junior ömer'dir. bir dijitürk kazası olması münasebetiyle bu cocuğun hiç bir zaman dijitürkün başından kalkmaması ve korku filmi izlemek isteyen hatunlara ilgi duyması olasıdır.

- seyap koyku filmi izleyelim mi ?
    + ıngaaaaa
    #1961672 (wholen, 18.07.2007 19:27)
  2. (bkz: icerde kiz var diye sessiz kalan digiturk omer)
    #1961681 (sen bana bu diyemezsin, 18.07.2007 19:29)
  3. obez guzeli olacak çocuktur.
    (bkz: ne dedim lan ben)
    #1961691 (shyer, 18.07.2007 19:32)
  4. homo sapiens olması muhtemeldir.
    yanlız buna yol açan etken merveye saçlarını *,obeze kemiklerini * veren genlerdir.
    #1961788 (normsuz, 18.07.2007 19:55 ~ 03.08.2007 19:46)
  5. aklen ömere, şeklen de merveye benzeyecekse güzel olacak çocuktur.
    #3682899 (arabaciarabayatasget, 18.07.2008 16:23)

© 2008 - uludağ sözlük

obez omer ile guzel merve nin cocugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. obez omer ile guzel merve nin cocugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu obez omer ile guzel merve nin cocugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esens » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » karbon » mavi lens takan yesil gozlu kiz » yanma odasi » threads » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » solipsizm » avdan koyu tumulusu » deniz feneri dernegi » ayar almak » mulayim » ismail alpen » cevresellik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » ben » classy goth » 2008 kuresel ekonomi krizi » sabah sabah seda sayan » fatih tekke ve batuhan karadeniz » kar musikileri » bir anda » moonshield » geranium » o ruzgar » nada » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » leave a comment