obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan 

kapat
  1. çok şişman olmasına aldırış etmeden beyaz ekmek yiyebilen, sağlığına dikkat etmeyen düşüncesiz insandır.

biraz aklını kullanarak, beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyip biraz da spor yaparsa o yağlarından bir nebze olsun kurtulabilir.
    #4075191 (minik mavi balina, 11.10.2008 18:28)
  2. kepek ekmeği arasına salam-peynir koyup yanına kola içen insandan çok daha iyi iş yapan insandır. gördüm ben bunu evet.
    #4075201 (der meister, 11.10.2008 18:31)
  3. Aslinda beyaz ekmekle, kepek ekmek arasında yaklaşık 10 kalori oynadığından çok da mesele olmayan durumdur. Esas mesele türünde değil miktarındadır.
    #4075221 (abidin, 11.10.2008 18:34)
  4. muhtemelen battı balık yan gider felsefesinden yola çıkmış olan insandır.
    (bkz: can boğazdan gelir)
    #4075309 (helvastyle, 11.10.2008 19:03)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.