oba restaurant 

kapat
  1. istanbul rumeli hisari yakınlarında bulunan denize sıfır, fatih sultan mehmet koprusu ve muhteşem deniz manzarasıyla zengin yemek çeşitleriyle hizmet veren restaurant.
    nargilesi tophanedeki nargilelerden daha güzeldir.

http://www.obarestaurant.com.tr
    #614182 (morfin, 07.09.2006 13:12)
  2. (bkz: inek obası)
    #614209 (Tucimania, 07.09.2006 13:27)
  3. istanbul avrupa yakasında bulunan, baltalimanına gelmeden hemen önce bulunan süper bir manzaraya sahip, senelerdir hizmet veren kaliteli bir mekan.
    #674700 (lilith, 28.09.2006 18:52)
  4. Muhteşem mekandır.
    Tadına doyulmazdır.
    Kahve içmeden çıkılmayası yerdir.
    Gidilmeli,görülmeli,tanıdıklara tavsiye edilmelidir.
    #881850 (bartimaeus, 19.11.2006 19:31)
  5. As Merkezde faaliyet gösteren ve enfes yemekleri olan cathering firması.
    #881854 (dont be cute, 19.11.2006 19:32)
  6. denizi görmesi yeter ayrıyetten maşallah bütün kıyıyı kaplamış restaurantır . haa bir de zirve için uygundur .
    #881870 (no promise, 19.11.2006 19:36)
  7. bir yılbaşı akşamında tarkanı getireceğiz diye reklamlar yapan, afişlere boy boy tarkan resimleri basıp, yılbaşı gecesi sezen aksuyu sahneye çıkararak tarkanı sadece bir saat konuk ederek milleti kekleyen restaurant.
    #881939 (karpuzkabugu, 19.11.2006 19:54)
  8. baltalimani, ikinci köprünün ayağında muhtesem manzarasiyla şık bir yemek yemek isteyenler için biçilmiş kaftan. hele bir de dolunay köprünün altından var gücüyle parlıyorsa bi büyük çok rahat biter. o manzaranın resmini cektikten sonra garsonlar mail adreslerini verip "resmi bu adrese de yolar misiniz efendim?" diyebilir. patron kiziyormus personelin resim cekmesine. siz de kiramaz yollarsiniz ertesi gun.
    #1695742 (yozishanko, 28.05.2007 09:42)
  9. samsundaysanız, alkol alırken saatin nasıl geçtiğini anlayamadıysanız, ayılmak ya da karnınızı doyurmak istiyorsanız gidebileceğiniz yegane mekandır.*
    #1695773 (just my luck, 28.05.2007 10:08)

© 2008 - uludağ sözlük

oba restaurant başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oba restaurant ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oba restaurant nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i melih gokcek » astereognozi » green cafe » eksi sozluk matruska timi » horror punk » i love this game » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » yar bana varmadi » papagan » persekusyon » can sikintisindan 31 cekmek » kasaba fotograflari » hair » gill » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nissan qashqai » saniser » zibanmak » bulvar gazetesi » babayaro » istinye park » michelle marsh » seovi » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » telefonunu vermeyen sevgili » mylastdaysasachild » mine g kirikkanat » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » parfum reklamlarinda kapi arkasindan cikan tipler » chem 7