oba is hani 

kapat
  1. Heykelde bulunan bir işhanıdır. ilginç olan özelliği ise şudur: Bir katında diyanet işleri sendikası, bir üst katında gökkuşağı derneği(eşcinseller derneği), bir üst katında türkiye komünist partisi, alt katlarda palyaço ajansı, mühendisler lokali, ve bir katında da iç çamaşırı dükkanı. Yani demokrasinin sembolüdür bu iş hanı.
    #524126 (Dr.Lector, 11.08.2006 00:03 ~ 00:04)
  2. eklemek istiyorum altta da çalışanları faşist olan bir çay ocağı var
    #524885 (nakreb, 11.08.2006 04:23 ~ 12.08.2006 02:00)

© 2008 - uludağ sözlük

oba is hani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. oba is hani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu oba is hani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carriye roxalina » abdullah avci » hamo » iplikci nedim » sozlukteki koylu dusmanligi » degisik yasam felsefeleri » yuzme kolluguna kaymak » bir deniz feneri vardi ne oldu » yasamak bir sanattir » yerli erotik dizi ismi onerileri » taraf olmak » hamso » alpine dachsbracke » fortunate » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 270 ytl ile bir ay gecinmek » akil ile masturbasyon yapmak » zall in var misin yok musun yarismasina katilmasi » kati kurallarla guvenli arama » fatihkul » arapca olan her metni kuran sanmak » saba tumer » docka » siyah beyaz olum yasam » google 2001 » hemsehricilik » azrail e soylenecek sozler » rafet el roman » karnimac » eleventh hour