o24ur 

kapat
  1. 3.nesil yazar. hoşgelmiş, sefalar getirmiş.
    (abberline, 07.11.2006 13:01)
  2. 11inci sınıfta dersanede de aynı sınıfa çıkmamızla dostluğumuzun had safhaya ulaştığı, 7/24 yanımda olan, bana ilk psikolog deneyimimi yaşatan (ve sonraki yüzlercesini), çok değerli insan.
    (metalhead, 23.12.2006 15:10)
  3. ismi kişiliğine cuk oturan, arada sırada gördüğüm, her geçen gün benim için daha da vazgeçilmez olan, ünlü olucaz lan biz şeklinde kimi zaman ütopik hayaller kurduğum, dost kelimesinin gerçek karşılığı yazar arkadaş.

edit: dosttan da öte. anlayan anladı.
    (gulnasli, 11.07.2007 12:40 ~ 20:29)
  4. cicili bicili bir entry girerdim ama hiç kasamam yazarı. doğum günün kutlu olsun işte diyorum kendisine. daha nolsun?
    (metalhead, 24.07.2007 00:09)
  5. doğum günüymüş. kutlu olsun.
    (little black dress, 24.07.2007 00:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kiri » yalandan da olsa » pisma ne o lyubvi ili tretya eloiza » yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz » mulayim » senkaya nin tarihi eserleri » metin oktay sevgisi » sensible soccer » de mysteriis dom sathanas » erkeklerin kitap ve defter tasima bicimi » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi » elini attin mi et gelecek et » madimak muze olsun kampanyasi » gecmis » 24 saat online olup hayat dersi veren insan » darende nin tarihi eserleri » albaraka turk » kayseri nin tarihi eserleri » criss angel » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi » isvicreli bilim adamlari » kameraman feridun » amargi » ilber ortayli » yeni koltuk takimi almis insan tripleri » chevelle » universite ortaminda hatun kaldirmak » o cocuklari » eren komurlu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa