o zamanlar dedirten baslik yassah degildi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yassah hemserim yassah
  2. dedirten baslik
  3. dermisim dedirten baslik
  4. yalarim dedirten baslik
  5. dedirten baslik kalibi
  6. oeehh dedirten baslik
  7. ne alaka dedirten baslik yonlendirmeleri
  8. ilk entry de dedirten baslik i kullanmak
  9. histerik bir sekilde dedirten baslik demek
  10. dedirten baslik kalibini kullanan yazar

© 2008 - uludağ sözlük

o zamanlar dedirten baslik yassah degildi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o zamanlar dedirten baslik yassah degildi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o zamanlar dedirten baslik yassah degildi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk » gitme diye yalan bile soylerim » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » pazar gununden nefret etmek » lord esseinski » kasimda zirve baskadir zirvesi » necirvan barzani » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » tatar milli futbol takimi » sozlukteki pkklilar » uzun suredir eh iste almayan yazar » hellboy 2 the golden army » metabolik sanrilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » entheogenic » folie a deux » love is nothing without fucking » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » yandan cevap » kimiz » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » torrent ten dosya indirmek » zekeriyabeyaz » jakoben kemalist dugun alayi » eyleme vurma » evren bir saka mi » gercekten » bu iste bizim borumuz oter » okultizm