o zaman gencti simdi kazik kadar olmustur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kazik kadar
  2. kazik kadar herif olmak
  3. kazik kadar adam olmak
  4. 90 larda kazik kadar adam olmak
  5. piknikte ip atlayan kazik kadar hatunlar
  6. liseli dizilerinde oynayan kazik kadar herifler
  7. o zaman ve simdi
  8. ben degilsem kim simdi degilse ne zaman
  9. eskiden zaman gecmezdi simdi ise durmak bilmiyor
  10. sus isareti hic bir zaman bu kadar anlamli olmadi

© 2008 - uludağ sözlük

o zaman gencti simdi kazik kadar olmustur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o zaman gencti simdi kazik kadar olmustur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o zaman gencti simdi kazik kadar olmustur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» canta adi altinda bavul tasiyan kizlar » timucin esen » hilmi guler » nur cemaatine cv gondermek » zedge net » liberla » aramaya inaniyorum o halde varim » mp3 kizlari » sinirlenince aglamak » antroponim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games