o yuzden zaten hic adam vuramaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben oyle kolay kolay adam sevmem zaten
  2. bu yuzden
  3. ara butonu bu yuzden var
  4. ben bu yuzden hic kimseden gidemem
  5. kontorum bittiydi de o yuzden arayamadim
  6. pkk nin itiyim o yuzden seovi lik yapiyorum
  7. yuzden dusenin bin parca olmasi
  8. ataturk kiskancti karisi o yuzden carsafliydi
  9. iste ben bu yuzden bu ulkede yasamayi seviyorum
  10. britanya nin kopegiyim o yuzden ingilizce konusuyorum

© 2008 - uludağ sözlük

o yuzden zaten hic adam vuramaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o yuzden zaten hic adam vuramaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o yuzden zaten hic adam vuramaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yarak kafa » the turning » dendrophilia » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » disfazi » pencere caminin bugusu » iki telefon kullanmak » sesli dusunuyorum ben » randy rhoads » master of puppets » metin culhaoglu » kadinlarin gezmeye bayilmasi » soguk alerjisi » metro turizm in kasar hostesleri » objectophilia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jon donais » unutamamak » firat universitesi » notrinova » ece temelkuran » leave a comment » ben melamet hirkasini » mayokini » klon imhotep » keskelere yer yok hayatimda » hatir ceki » chemical assault » vinterland » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » robert lee yates