o yazarsa bende yazarim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben yazarim her yere yazarim
  2. kasar yazarsa kazarak yasar
  3. dogan hizlan yazarsa ben de nicole kidman im
  4. ne yazarsa yazsin eksici ibnenin kurbani olmak
  5. para bende huzur bende
  6. kolluk bende killik bende
  7. ben yazarim
  8. az yazarim oz yazarim
  9. yazarim
  10. cok pis yazarim

© 2008 - uludağ sözlük

o yazarsa bende yazarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o yazarsa bende yazarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o yazarsa bende yazarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dijital fotograf makinesi » got atmak » terorun turkcesi » sezen aksu » ingvar ambjornsen » ajda pekkan » meshur filozof laflari » atm den makbuz isteyen anarsist genc » ruzgardasavrulanyaprak » amacsiz kalmak » lanetlizeynep » never neverland » istanbul a donmek » samimiyet » hayata dair ic burkan detaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eh iste » uvjb » ernesto che guevara » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » gergeften pota yapip basketbol oynamak » sergen yalcin » blue angels » otomutilasyon » hamit el sabah » erotomani » melengic kahvesi » yurtseven kardeslerin en kucuu » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » advantix » grandmaster flash