o yar gelir 

kapat
  1. ruhi su türküsüdür.

O yar gelir yazıya bana gül olur yar yar
    Yüzün görsem tutulur dilim lal olur yar
    Aşka düşen divane gezer deli olur yar yar

Mezarımı derinde kazın
    Dar olsun yar yar
    Altı lale üstü de sümbül
    Bağ olsun yar yar

Evlerine vara gelede usandım yar yar
    El kızını ben kendime yar sandım yar yar
    Yüreğime hançer de vurdu
    Gül sandım yar yar
    #613045 (kara hilal, 06.09.2006 21:46)
  2. aynur hashas'ın harika seslendirdiği türkü.
    #2383132 (burada seviyorum seni, 26.09.2007 14:31)

© 2008 - uludağ sözlük

o yar gelir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o yar gelir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o yar gelir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» denizci » where did you sleep last night » aynali tahir » babanin evde futursuzca gaz cikarmasi » barda tanisilan ve bir daha gorulmeyen insanlar » unlulerin makyajsiz halleri » hun aski » miki mavi balina » sagcilarin solculardan daha karizmatik olmasi » iki elle birden masturbasyon yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games