o sirada izlemiyordum 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sirada ne var baskan
  2. arada sirada dusunur
  3. sinifta en on sirada oturmak
  4. bu sirada kulver kalesinde
  5. oss de en arka sirada oturmak
  6. ilkokulda on sirada oturan kiz
  7. sirada 1234567 nci entry var
  8. on sirada oturan inekler
  9. sinifta en arka sirada oturmak
  10. eto tamam kanoute ve shevchenko sirada

© 2008 - uludağ sözlük

o sirada izlemiyordum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o sirada izlemiyordum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o sirada izlemiyordum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» all saints kilisesi » forget her » imkansizim » iranla oynamak aslanin kuyruguyla oynamaya benzer » airbag » kaleci sacli adam ile islaksaclikiz » gaza gelip turk boksore yapabilirsin rocky demek » okula ikizi yollamak » muzik hatti » aska hosgoruyle yaklasmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci