o s 

kapat
  1. o.s.

ogün samast'ın henüz reşit olmaması nedeniyle basın yayın organlarında isminin geçiş şekli. bana da içerdeki arkadaşlar söyledi.
    #1859988 (arjen robben, 03.07.2007 22:58)
  2. bizim gazetelerin saçma salak uygulamalarından biri. adamın adını ilk günden bütün gazetelerde yaz işte "17" yaşındaki katil diye. sonra da bas resmini tam sayfa. ondan sonra aradan bunca zaman geçtikten sonra. yaptığın haberlerde adını o. s. diye yaz, koyduğun fotoğrafın gözlerine de bant çek! *
    #2785636 (beyazyelkenli, 03.01.2008 20:23)
  3. cinayet günü 18 yaşını doldurduğu anlaşılmıştır. ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanacakmış.*
    #2785655 (akheron, 03.01.2008 20:27)

© 2008 - uludağ sözlük

o s başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o s ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o s nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nukleer fuzyon » basliklari alt alta okumak » tck madde 318 » pgm 301 » 208 67 220 220 » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » biz de mi lost olsak » pgm301 » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » cazir cozur » azrail e soylenecek sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » harry potter and the deathly hallows » kaleci sacli adam » love lockdown » fenerbahce huzurevi » haris alexiou » hayata kusmek » doldur bosalt » gunaltay » tu kaka bana » i can football » kecilerin prezervatif kullanmasi » ankaragucluler saraba dustuler » pkk nin aktutun aciklamasi » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » gordugum ruya