o raporu veren hastanenin hepsi ustunden gecse 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aylar gecse de yillar gecse de
  2. hepsi hepsi hayat nasil olsa
  3. tez gecse de
  4. aylar gecse
  5. yillar gecse de hatirladikca kopmak
  6. sevgilim ne zaman sokaktan gecse
  7. zaman gecse de askin bitmemesi
  8. ates kesilir gecse saba gulsenimizden
  9. 1 mart tezkeresi gecse pkk biterdi dusuncesi
  10. ben oynasam kaleye turgay abi gecse yine yeneriz

© 2008 - uludağ sözlük

o raporu veren hastanenin hepsi ustunden gecse başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o raporu veren hastanenin hepsi ustunden gecse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o raporu veren hastanenin hepsi ustunden gecse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun christina aguilera » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » douglas forbes » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » erzincanspor » hirt » ataturk u seven sozluk yazarlari » 18 4 inc » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » northwich » bestas » haris alexiou » cilgin bir hayat yasamak » angelina jolie » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » kesmir » mudahil » bir polemikten cikip otekine girmek » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » istifa konusmasi » lost un en guzel bayani » facebook » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » adam » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » arabayi kadin gibi park etmek » voznesensky » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik