o oyunu ben bitirdim demek 

kapat
  1. bir oyunla ilgili arkadasa soru sorulur,
    - ya sen su oyunu bliyor musun?
    * hmm o oyun mu, bıtırdim ben onu.
    #44826 (painkiller, 29.01.2006 23:17)
  2. (bkz: o oyun beni bitirdi demek)
    #79136 (july4th, 21.02.2006 00:00)

© 2008 - uludağ sözlük

o oyunu ben bitirdim demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o oyunu ben bitirdim demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o oyunu ben bitirdim demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» namussuz aksamlar » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » amr zaki » nintendo dsi » defansif orta saha » tevessul etmek » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » fatma aliye » mehmet simsek » pinara gel ki gorem » revigen » sarkisi mother fuckerdan ibaret zenci repci » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » milliyetcilik » senden cocugum olsun istiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yakup sevindik » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » karakol yeri degil zihniyet degismeli » gunun sozu » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » yasak kadin » milan baros un hazimsizlik yapmasi » aziz baskanin alin bunu demesi » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » bana ellerini ver » une belle histoire » calisinca oluyor » bayramda aragonesin elini opmek » hazreti ebubekir » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi