o oyle diyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. babam oyle diyor
  2. sallarken oyle bir allah diyor ki
  3. ben degil evrim teorisi oyle diyor
  4. idim diyor kir kafasini superegom diyor yapma bey
  5. is diyor as diyor haydar bas diyoruz
  6. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  7. oyle bir sey yoktur oyle bir seye gerek te yoktur
  8. siz turkler ne diyor
  9. diyor kendileri
  10. seytan diyor ki

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla gitmek » yaran reklamlar » kanalturk » bobby tatketcap » turhal in tarihi eserleri » kuran kurslari » turkcespiker com » akarat i mevkuf » sukunet » mulayim » losyondayim » abdullah gul un sovalye olmasi » delaki » hasan » notlar » yaran facebook gruplari » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » baglama » 30 days of night » anastasia myskina » olga kurylenko » besiktas tezahuratlari » ters turnike » tara reid » sanirim osurdum » santiye » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » joker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa