o nedir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seker nedir ki bal nedir ki
  2. acaba nedir nedir
  3. x nedir
  4. 4 nedir
  5. bu bu nedir bu
  6. nedir net ne lan
  7. bu nedir
  8. frp nedir
  9. nedir net
  10. nedir

© 2008 - uludağ sözlük

o nedir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o nedir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o nedir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rat salad » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » pulemjot kalashnikova » kangaroo » ufo » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » sertab erener » baklava » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » balli » radyo sol » patlicani oksama seansi » ustura ya vurdurmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kriptonit » mustafa pehlivanoglu » toshiba » kazim koyuncu vs ismail turut » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » the golden notebook » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » pes 2008 » 2008 butonu » alexander dubcek » hayal dunyasi » babasayfa com » tu kaka bana » haris alexiou » howjsay com