o ne demek bilmiyorum aslinda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. windows un aslinda demek istedikleri
  2. egelilerin aslinda demek istedikleri
  3. yazarlarin aslinda demek istemedikleri
  4. sozlukculerin aslinda demek istedikleri
  5. dolmuscularin aslinda demek istedikleri
  6. oss birincilerinin aslinda demek istedikleri
  7. patronun aslinda demek istedikleri
  8. cem uzan in aslinda demek istedikleri
  9. itirafcilarin aslinda demek istedikleri
  10. uuserlarin aslinda demek istedikleri

© 2008 - uludağ sözlük

o ne demek bilmiyorum aslinda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o ne demek bilmiyorum aslinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o ne demek bilmiyorum aslinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ceza muhakemesi kanunu » konusmayi sokmek » yaran okul muduru laflari » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » bir gol daha » pes 2008 » yom kippur » asli aydintasbas » waltari » msn zirvesi » oha dedirten gol videolari » uc aynali kirk oda » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » on bini deviren yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarlarin aslinda demek istedikleri » gunun sozu » negatif » osman gokcek » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » fener den david villa bombasi » yanindaki var ya » istifa konusmasi » avrupa nin kuslari » deli » yildiray ogur » kurdish rebels » the tudors » ufo muzesi » erzincanspor