o nasil bakislardir oyle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nasil girdiysen oyle cik
  2. nasil yasarsaniz oyle olursunuz
  3. yil nasil baslarsa oyle gider
  4. her sey nasil basladiysa oyle biter
  5. bir mektup nasil uzulurse oyle
  6. nasil oyle dedim ben de sasirdim
  7. nasil sozluk istiyorsan oyle yazar ol
  8. nasil bulmak istiyorsan oyle birak
  9. nasil yasamak istiyorsan oyle yasat
  10. aman yarabbim o nasil bir genellemeydi oyle

© 2008 - uludağ sözlük

o nasil bakislardir oyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o nasil bakislardir oyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o nasil bakislardir oyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce » atlanta » samy deluxe » helmut carl von moltke » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » babayi da al git » dun yine sokaktaydim » fenerbahce ye kadikoy de 4 gol atmak » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » seni anliyorum » kovulduk ey halkim unutma bizi » harley davidson botlar » orucumu seninle acarim » ne olacak bu fener in hali » dr terry tommyrot » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » husnu bile gelse senlendiremez » mircea lucescu » ayni gecede asik olup ayrilmak » 18 » fehmi emre gungor » turhan bozkurt » ilk once kim istifa edecek » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » konusmaya yeni baslayan bireyin ilk sozleri » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » toplumumuzun ibnelere yaklasimi » abesle istigal » turkculuk » juan pablo angel