o mu yoksa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  2. yoksa sen
  3. yoksa
  4. su yoksa cay da yok
  5. ya yoksa
  6. ya cehennem yoksa
  7. yoksa ask olur
  8. isin yoksa
  9. gonlunde yer yoksa
  10. caps yoksa rep yok

© 2008 - uludağ sözlük

o mu yoksa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o mu yoksa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o mu yoksa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dam ustunde un eleyen eski sevgili » ayak bakimi » poison » ronaldo luis nazario da lima » evlilik » hatunbank » istemedigi halde netten cikmayan insan » saniser » the ship song » miyehdiyznak » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » gunun sozu » firedod » prognoz » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hipersomni » eski tatar sevgili » sizoid kisilik » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » eski sevgiliyi ozel numaradan aramak » yeni orta sinif » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » recep tayyip erdogan in msn i » bana yapilmasin kardesim » yaran kisisel iletiler » asansor kullanmayi bilmeyen insan » hamit el sabah » zifir » turkmetalbands com » izmir sevgisi