o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi 

kapat
  1. belkide sadece benim abazan arkadaşlarımın çevirdiği bi geyiktir, emin değilim lakin birkaç farklı şehirde daha duymuştum böyle bir şey. umarım genel bi durumdur bu ve dolayısıyla yurt çapında yaygındır.

esasen daha farklı versiyonları da olmasına rağmen (tuvalette prezervatif bulunması, sevişirken yakalanan çift vs.) en yaygını budur. hepsinin hem fikir olduğu tek konu ise, hiç şüphesiz;

bahsi geçen lisedeki erkek ve kızların tavşan gibi seviştiğidir.

anlatılmak, vurgulanmak istenilen budur yani. gerisi laf kalabalığı. konunun açılması ve bu efsanenin dile gelmesi de şu şekilde olur genelde;

+ olm bizim lisenin tuvaletinde bi kız çocuğunu düşürmüş lan!
    - valla mı?
    + valla, konuşuyolardı bugün bizimkiler! fetüs mü diyolar ne diyolar, ondanmış işte.
    - .minakoyyim ya o yaşta hamile kalmaya cesaret ediyolar kızlara bak!
    / o ne ki olm! bizim lisenin logar borusu prezervatiften tıkanmıştı. tavşan gibi lan millet!
    + ahaha sie lan ordan! logar tıkanmışmış! 7/ 24 sevişmek lazım onun için!
    / gülmeyin olm ciddiydim ben!
    - kızların alayı anna nichole, erkeklerde rocco anasını satiim öleyse!
    / sayılır. bana bak olm en basitinden!
    + ya bi sittir git allasen! ahahah

...

velhasıl; böyle bir yaygın inanış olduğuna entrynin sonuna doğru daha bi inanır oldum lan. vardır mutlaka. yani inşallah öyledir.
    #3398844 (jadeh, 15.05.2008 01:12 ~ 02:09)

© 2008 - uludağ sözlük

o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shake my tree » salonun misafir gelince acilmasi » seni aldattim diyen sevgiliye soylenecek ilk soz » alvin and the chipmunks » disko partizani » adam gibi » bugunun basliklari » beyaz ve sen » knights of cydonia » sexymetre a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci