o kisi ben degilim kalsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben siyasetci degilim diplomat da degilim turkum
  2. bir kisi olursa iki kisi gider elbet birisi
  3. 1 espriyi 1000 kisi dusunur 1 kisi yazar
  4. kisi hapsirmadan cok yasa diyen kisi
  5. tatile 2 kisi gidip 3 kisi donmek
  6. cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi
  7. 3 kisi deyip evde 5 kisi kalmak
  8. tatile uc kisi gidip iki kisi donmek
  9. bir kizi bin kisi ister bir kisi alir
  10. kalsin

© 2008 - uludağ sözlük

o kisi ben degilim kalsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o kisi ben degilim kalsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o kisi ben degilim kalsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kimlikleri gorelim beyler » bahcesehir universitesi » mihail fridman » yusuf miroglu ile polat alemdar arasindaki fark » saklanmanin en iyi yolu fazla gorunmektir » sarkici pamela pamela mi pemila mi sorunsanli » eski sevgiliden gelen mesaj » yasama sevinci veren sarkilar » aquarius » 20lik dis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci