o kendini bogazdan atsa sen de mi atacaksin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. can bogazdan gelir bogazdan gider
  2. kalbi atsa yeter kral sukur
  3. can bogazdan gelir
  4. dusene bir tekme de sen atacaksin
  5. ya 40 adim atacaksin ya sirt ustu yatacaksin
  6. kendini kaybettigin anda kendini bulmak
  7. kendini pisir kendini ye
  8. as kendini
  9. kendini bil
  10. yok et kendini

© 2008 - uludağ sözlük

o kendini bogazdan atsa sen de mi atacaksin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o kendini bogazdan atsa sen de mi atacaksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o kendini bogazdan atsa sen de mi atacaksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» j » iranli mollalarin ardindaki guc » dis fircasina sabun surmek » facebook ta adaslarini ekleyen manyak » ehliyet sinavina son gun calisan insan » elma sekeri kiliginda partiye gondermek » ben hep 17 yasindayim » killanma kilavuzu » hasan dogan spor kompleksi » yalnizligin anlasildigi anlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games