o kadin ben olsam 

kapat
  1. nilufer'in, '90 tarihli, sen muhimsin adlı, albümünde yeralan güzel bir şarkısı.

sözleri de şu şekildedir hatta;

O Kadın Ben Olsam

Ansızın bir rüzgar çıksa
    Saçlarını dağıtsa
    Çocuksu saçlarını
    Ben üşüsem

Uzaklarda bir yerlerde
    Tanımadığın bilmediğin
    Ama yüreğinde özlediğin
    O kadın ben olsam

Başucunda özlediğin
    Bir kadın adını seslense
    Özlediğin o kadın
    O kadın ben olsam

Ansızın bir yağmur yağsa
    Birden ıslansam
    Sımsıkı sarılsan bana
    Öylece kalsan

Uzaklarda bir yerlerde
    Tanımadığın bilmediğin
    Ama yüreğinde özlediğin
    O kadın ben olsam

Başucunda özlediğin
    Bir kadın adını seslense
    Özlediğin o kadın
    O kadın ben olsam

Söz - Müzik: akin ertugbay
    #1784340 (leggare, 18.06.2007 12:11)
  2. insnaın içini burkan bir nilufer şarkısıdır.
    #1784355 (dancerinthedark, 18.06.2007 12:13)

© 2008 - uludağ sözlük

o kadin ben olsam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o kadin ben olsam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o kadin ben olsam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disasterpice » keglevich » carsi » redwinemania » kendi entry ni iste budur ustat yapmak » zebanilerin kulot ustu yazilari » 400 inege tecavuz eden adam » rober hatemo » aglamak istiyorum sayin seyirciler » eyvallah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games