o kadar yorum yapilmis bir tane bile video yok 

kapat
  1. ortada cereyan eden ya da etmiş bir olay hakkında yok şöyle idi yok böyle idi vik vik konuşulması ama olayı tarafsız gözle izleyemeyen kitlenin göz ardı edilmesini anlatan söz. iyi miydi kötü müydü? bırak da ona ben karar veriyim. ben anlarım o işlerden sen sadece videoyu koy. gerisine karışma. hadi bakıyım.. bak hala duruyor.
    (2000cc, 09.07.2007 16:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sivasspor » real » buralar entry dolacak » muslum gurses » galatasaray da sampiyonlugu haketmeyenler » osis » osasuna » sana ne » sevgilinin kokusu » 2009 turkiye gp » kaynak » yengec dansi » mehmet ali alabora » trabzonspor taraftari » aykut ercetin » aslan » josh holloway li magnum reklami » engineer » santur » sari kirmizi » sanatci icin alkis ne ise yazar icin oy odur » musteriyle muhabbete girmeye calisan kuafor » 1984 » kocaelispor » kendi yalanina inanmak » kendini degistirerek her seyi degistirmek » kadi » ceza sahasi yan cizgisi » aslan diye bagiran allah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa