o kadar da degildir heralde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hicbir sey gercek kadar inanilmaz degildir
  2. o kadar da onemli degildir birakip gitmeler
  3. heralde
  4. heralde yani
  5. horoz bir kus degildir kadin bir insan degildir
  6. tanri dagi kadar turk hira magarasi kadar musluman
  7. ayar ne kadar zeka urunuyse kavgasi o kadar azdir
  8. tanri dagi kadar turk hira kadar muslumaniz
  9. kumes kadar evim olsun horoz kadar kocam
  10. kotu adam ne kadar iyiyse film de o kadar iyidir

© 2008 - uludağ sözlük

o kadar da degildir heralde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o kadar da degildir heralde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o kadar da degildir heralde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi » kime derler sana derler » jalapeno » fenerbahce » a taste of honey » erkek kardes » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » babaanneyle ayni odada uyumak » burak ozcivit » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » ahmet yildiz olmedi » teb kobi tv » notrinova » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » ruzgardasavrulanyaprak » sabri sarioglu » aman heri » lynyrd » spanish lesson » pardus 2008 » basliklari alt alta okumak » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » buyuyunce garipsenebilecek isimler » when the walls go down » schizo » air » cnn de pkk propagandasi » fetullah gulen