o kadar da cok oynamiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oynamiyorum lan ben
  2. kurtsen ben oynamiyorum
  3. kustum oynamiyorum
  4. cizdim oynamiyorum
  5. golf oynamiyorum eksikligini hissetmiyorum
  6. seks tek kisilik oyunsa oynamiyorum diyen partner
  7. tanri dagi kadar turk hira magarasi kadar musluman
  8. ayar ne kadar zeka urunuyse kavgasi o kadar azdir
  9. kumes kadar evim olsun horoz kadar kocam
  10. tanri dagi kadar turk hira kadar muslumaniz

© 2008 - uludağ sözlük

o kadar da cok oynamiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sedergine » nakedly » can tanca » baska bir yerde uyanmak » nermin abadan unat » seri batak zirveleri » moderator yalayicisi » el mutemid » etek dolusu » 10 a kadar sayiyorum lafiyla gaza gelen cocuk » osman pamukoglu » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » benjamin linus » mide bulantisi » aydin » eksi sozluk » sebnem ferah » kufretmek istiyorum » beyaz zenci » cesur civciv » she s the man » a sorta fairytale » 2008 » kanalturk » miftah i der i genc i maani » demet akalin in diyarbakir a okul yaptirmasi » bu albumde rocka kaydik » humidifier » dolunayisi » suleymaniye camii » yerli erotik dizi ismi onerileri » cikmaz sokak » depresyona girmem sokarim » basbayanlardan kus degiliz pozu » hagi galatasaray teknik direktoru olsun kampanyasi » yaran ayarlar » yaran entryler » bolucu link yayinlayan diyarbakirspor sitesi » kitap imzalamak icin bekleyen taninmamis yazar » aachen » hazreti dememek ayipsa hz yazmak ayip degil mi » kopek gorunce dua okumak » antidun » aksemseddin medresesi » sorrow » corpsefire » ogrenci bileti verir misin abi » emekci kadinlar dernegi » nation » bulent emin yarar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa