o is tamam kanka 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tamam tamam sustum
  2. tamam lan tamam ergenekon yok
  3. di mi kanka
  4. alo kanka
  5. kanka
  6. haa tamam asl
  7. tamam mi
  8. tas tamam
  9. tamam be uff
  10. tamam kes

© 2008 - uludağ sözlük

o is tamam kanka başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o is tamam kanka ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o is tamam kanka nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muktedir » feridun duzagac » sinan engin in istifasinin kabul edilmemesi » akaryakit » oyuncakbulut » iserken bir eli duvara dayama » radyo sol » k rock » starbucks » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » bavulunu toplayan dede » koylulerdeki ezik durus » frozsgy » samil basayev » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taraf » sayid jarrah » leite ribeiro adriano » jose joaquin moreno verdu » canimin canani » araba kullanan erkege oral seks yapmak » urunun kasada kalmasi » ufo muzesi » selam ver » osuruk kokusunu pasifize eden don » osurunca etegi acilan kiz » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » ballboy » yaran seyler » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu