o halin aklima geldikce kopuyorum burda hala 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ah burda olsan cok guzel hala
  2. arti oy geldikce gaza gelip entry girmek
  3. aklima sicayim aklima
  4. ne halin varsa gor
  5. bir halin var ozluyorum
  6. ucuncu halin olmazligi
  7. gaz fren sanzuman halin duman
  8. semsiyem olmasaydi ne olurdu senin halin
  9. sen hala belali ben hala sevdali
  10. aklima gelmiyor

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» afsin in tarihi eserleri » tufanbeyli nin tarihi eserleri » lady diana nin esrarengiz olumu » oldboy » hops islak mendil » turkiye de argo muhendisi olmak » dinden soguma nedenleri » o degil de bi emmanuelle vardi noldu ona » hayallerin anne baba tarafindan sabote edilmesi » tarihin sonu » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » demokrasi » yasaklari pratik zekasiyla egale edenler » asiri kiskanc baba » yaran msn diyaloglari » bebek taklidi yapan erkekler » lm egrisi hareketleri » bencil insan tavirlari » murat celik » bakkaldan sakiz calan cocuk » tanri misafiri » yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz » 30 agustos koln almanya zirvesi » hayattan umdugunu bulamamak » kiyamet gunu gazete mansetleri » coitus interruptus » senin dilini keserim » amargi » mc derbeder a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa