o gunler de gelecek 

1. beklediğimiz günlere az kaldığında söylenecek söz...
    #1299141 (escobar, 13.02.2007 16:39)
  2. (bkz: beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir)
    #1299145 (salca, 13.02.2007 16:41)

© 2008 - uludağ sözlük

o gunler de gelecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o gunler de gelecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o gunler de gelecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fm 2009 deki yetenekler » 1 gun gecti unutamadim seni » vur ha vur » nba live 2009 » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » kafede yiyisen ciftler » night ranger » gece » inadina akp » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » haberturk » engin ceber » ampulik » disprozodi » cagla sikel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sisko muavinler » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » cmylmz » hidradenitis suppurativa » bas agrisi » ataturk universitesi » arka mahalle » lafmacun org » when you close your eyes » bosa cikmis volkan demirel bakisi » lavaboya kul dokmek » soguk alerjisi » trafik kazasi » sozlukteki sabetayistler » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz