o gote bulbul ote 

kapat
  1. abazan erkeklerin, güzel bayanlarin götüne hitaben belirttikleri ho$ iltifat.
    #2141375 (alchemist, 16.08.2007 02:16)
  2. şahan gökbakar ın ntv de hazırladığı kime diyorum ben programında, danyal gergin in yoldan geçen kızlara sarfettiği cümle.
    #2768151 (irezil, 30.12.2007 20:14)
  3. burada bülbül müstehcen bir hayvandır.

ayrıca, sadece erkeklerin kadın poposuna söylediği değil, kadınlarında kadınlara ve erkeklere söylemek istediğidir, eğer bülbülleri olsaydı.
    #3606053 (alchemist, 01.07.2008 17:51)
  4. abazan insanların kızlara attıkları laflar arasında belki de en komiği olandır.
    #3606257 (glylay, 01.07.2008 18:42)

© 2008 - uludağ sözlük

o gote bulbul ote başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o gote bulbul ote ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o gote bulbul ote nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry takip » cirkin kizlarin sanal alemde itibar gormesi » rotus istegi » mahalle maci kurallari » pencere » olme esegim olme » zenginin tesellisi » ibo konserindeki tas gibi kiro hatunlar » mutabahi » nobetci kollugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games