o degilde kliptaki kiza hayran olmamak isten degil 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hitler in basiretine hayran olmamak elde degil
  2. isten degil
  3. isten bile degil
  4. deli olmak isten degil
  5. ataturk e karsi olmak degil layik olmamak olur
  6. otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek
  7. yasli teyzeye degil seksi kiza yer veren genc
  8. akp li olmamak esittir musluman olmamak
  9. o degilde
  10. yok o degilde lan ben neyse

© 2008 - uludağ sözlük

o degilde kliptaki kiza hayran olmamak isten degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o degilde kliptaki kiza hayran olmamak isten degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o degilde kliptaki kiza hayran olmamak isten degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teravih namazina gidiyorum diye bilardoya gitmek » gobegin gunden gune buyumesi » cemil demirbakan » muzaffer abi ver coskuyu » universitede cool takilan iki cocuk annesi bayan » google » turk olmaktan gurur duyulan anlar » mancesterizm » derberker » apartmana yuruyen merdiven yaptirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games