o degil de bir yorgun inek vardi ne oldu ona 

kapat
  1. *muhtemelen hiperaktif maymunun hızına ayak uyduramayarak altında can vermiş inektir.
    (bkz: #4227961)
    #4238911 (yat geliyorum, 16.11.2008 21:53 ~ 23:47)
  2. kısa bir dinlenmeden sonra yoluna devam etmek için burdan ayrılan inek..
    #4238913 (kenderuntanbul, 16.11.2008 21:54)
  3. neredeyse bir hafta önce sol frame'i çok meşgul etmiş aniden ortaya çıkmış inektir. şimdilerde sol frame'de derin ve sessiz bir endişe hakimdir çünkü kimse ineğin akibetini bilememektedir kesip yenilmiş de olabilir.
    #4250845 (pentagram464, 19.11.2008 11:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

o degil de bir yorgun inek vardi ne oldu ona başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o degil de bir yorgun inek vardi ne oldu ona ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o degil de bir yorgun inek vardi ne oldu ona nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about o degil de bir yorgun inek vardi ne oldu ona. Copyrights of the articles are belong to their authors.