o degil de bir wap butonu vardi o noldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o degil de bi apo vardi noldu ona
  2. o degil de bi cnn turk vardi noldu ona
  3. o degil de bi yobaz vardi noldu ona
  4. o degil de bi bedri vardi noldu ona
  5. o degil de bir derdim vardi noldu ona
  6. o degil de bi aycell vardi noldu ona
  7. o degil de bir format vardi noldu ona
  8. o degil de bi oya kucumen vardi noldu ona ya
  9. o degil de bi keremcem vardi noldu ona
  10. o degil de bir shubuo vardi o noldu

© 2008 - uludağ sözlük

o degil de bir wap butonu vardi o noldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o degil de bir wap butonu vardi o noldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o degil de bir wap butonu vardi o noldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» heykel arkasi » 20 agustos 2008 turkiye sili maci » allah im sana geliyorum » michal zewlakow » sandra izbasa » olimpiyat basinda oturup tikinarak gobek salmak » birader sen bizim kizlara laf atmissin » gaz kacagini bitik cakmakla kontrol etmek » ebulkasim » hayata dair umut veren detaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games