o da olur 

kapat
  1. aslında tam olarak o değil ama yerine kullanılabilir mealine gelen soz obecigi...
    #236965 (ferrole, 12.05.2006 21:21)

© 2008 - uludağ sözlük

o da olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o da olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o da olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wilbur smith » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » varan » pena » yarak kafali » enkoherans » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » yandan cevap » dua eden eller » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » wynonie harris » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » koprofobi » vejatatif bulgular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir muhendisin hayati » hortlak » sen hep belki dedin » bir turk olarak kurtlere soruyorum » hayata dair ic burkan detaylar » kirgizistan milli futbol takimi » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » hipoparatiroidi » seytan marka giyer » paranoya » avrupa yakasi » dungeon » puerperal psikozu » hic fake hesabi olmayan yazar