o da anladi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni bir kisi anladi o da yanlis anladi
  2. anlayan anladi
  3. beni bir kisi anladi
  4. beni bir sozluk anladi
  5. mevlana yi vatikan bile anladi
  6. herkes beni anladi bir zall anlamadi
  7. anlayan anlayacagini anlayacagi kadar anladi anam

© 2008 - uludağ sözlük

o da anladi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o da anladi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o da anladi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hosgeldin yeni server hosgeldin gri sayfa » hem akp li hem ahlakli ve durust olmak » turk medyasinin ramazan klasikleri » uludag universitesi kayit sikintilari » yine mi pilav yine mi pilav » hilmi yavuz » conspirate » ahmet yildiz olmedi » 1 ekim itibariyle elektrige yuzde 15 zam yapilmasi » yukselen boga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games