o cehennemlik zaten 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cehennemlik
  2. cehennemlik yazarlar
  3. turbanlilarin topu cehennemlik
  4. cehennemlik edecek kufurler
  5. gul u istemeyen direkt cehennemlik
  6. yazari cehennemlik edecek entryler
  7. ben zaten
  8. zaten
  9. x bey de gidiyordu zaten
  10. zaten orucluyuz

© 2008 - uludağ sözlük

o cehennemlik zaten başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o cehennemlik zaten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o cehennemlik zaten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk » oguz aksac » ezilenlerin sosyalist platformu » fazla derin kesilmis tirnak » gig bag » sol frame » gerizekaliya anlatir gibi tanim yapmak » vanti lator » besinci dag » tanimlanmadik tek bir kelime kalmayana kadar » universiteye alinmayan turbanlilar » altinci nesil yazar » kurtlar vadisi gunu kurtlar vadisi saati » ask i virane » ali kirca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliyle mac izlemek » incompetent » lame » ibisevic » rasim ozan kutahyali » sahlarin labirenti » denizli bu kulupten iceri giremez » evlenecegi kizda bekaret aramayan erkek » ben boyle hayatin » sizin dininiz size benim dinim banadir » smirnoff north » corum » sil bastan » queensland » yedek parasut