o canada 

kapat
  1. ohhh kanada ohhhh kanada nakarati milli marsinda ismini almistir icinizden aglamak gelir bu dizelerde ***
    #442694 (scurtel, 20.07.2006 03:28)
  2. age of mythology de kanada uyruklu ayılar çıkarmanızı sağlayan hile kodu.
    #4065512 (notrinova, 09.10.2008 14:00)

© 2008 - uludağ sözlük

o canada başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. o canada ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o canada nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neil gaiman » inadina akp » turk sanat muzigi » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » yaran entryler » le phallus » the chosen pessimist » animal instinct » gul » turgay demirel » bilkent universitesi » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » rakimalboga » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » physiologic autogynephilia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » interview » milli cenabet partisi » yaran baslik yonlendirmeleri » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » kapitalizm » shawne williams » depr » antonio davis » karizmatik triplere girmeye calisirken mal olmak » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » beni al » sapkin bir beynin lobundan akanlar » gazino bulbulu » elektrik » the turning