o bunu farketmedi belki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kim bilir belki yarin belki yarindan da yakin
  2. belki yarin belki yarindan da yakin
  3. bunu yapan bunu da yapti
  4. bunu okuyan bunu da okudu
  5. ben bunu bilir bunu soylerim
  6. bunu alan bunu da aldi
  7. ask belki
  8. belki bir gun
  9. belki ben
  10. belki

© 2008 - uludağ sözlük

o bunu farketmedi belki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o bunu farketmedi belki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o bunu farketmedi belki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayse arman in sag memesi » fethullahcilari amerikanci sanmak » sadece turkiye ye mahsus sacmaliklar » gokhan ozen » tesekkur edecekken rica etmek » sevmek yari olmektir » katrani kaynatsan olur mu seker » turkiye nin sorunlari » camiye giden solcuya tip tip bakan tip » let go a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games