o beni prenses verir saniyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o beni prens kral saniyo
  2. o beni prenses peri saniyor
  3. elyaf prenses in gercekten prenses olmasi
  4. bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan
  5. yar beni o yar beni ille de yar oyar beni
  6. bilgi aci verir
  7. mutluluk verir
  8. bir tur verir misin
  9. akp ye oy veren yahudi ye oy verir
  10. gotikse kesin verir

© 2008 - uludağ sözlük

o beni prenses verir saniyo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o beni prenses verir saniyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o beni prenses verir saniyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» white house » sinava son gun bile calismayan ogrenci » on balayi » ayi bacagi » havuza girince su sicratma ic gudusu » zeki ama calismiyor » zengin kiz zengin erkek birlikteligi » usain bolt yarissa da izlesek diye beklemek » cikmaz sokaktan cikmak » ermenistan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games