o beni oldurecek 

kapat
  1. bir nihat doğan şarkısıdır. klibinde piyano çalmaktadır. ben türkiye'de bir tek fazıl say piyano çalabilir sanıyordum. artık fazıl gitse de önemli değil. nihat var, o bize yeter.
    ve sırada şarkı sözü;

yüregimden atamadim
    bir türlü kurtulamadim
    ne yana dönsem ondan
    birseyler var var

yastigimda saci kalmis
    sehpa da ruj'u kalmis
    gözlerimde gözü kalmis
    nasil edem ben

`adini söylesem tanirsiniz
    eminim ki kinarsiniz
    onu tasa tutarsiniz
    nasil edem ben?` (özellikle burda mesaj var!)

o beni öldürecek
    diri diri gömecek
    ardim sira alemi
    üstüme güldürecek

o beni öldürecek
    diri diri gömecek
    ardim sira alemi
    üstüme güldürecek

o beni öldürecek
    diri diri gömecek
    ardim sira alemi
    üstüme güldürecek
    #3003720 (fabala, 14.02.2008 19:17)
  2. nihat doğan'ın grammy kazanmasını sağlayacak türkü.
    #3003727 (TTTDDD, 14.02.2008 19:19)

© 2008 - uludağ sözlük

o beni oldurecek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o beni oldurecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o beni oldurecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» is as memati bas » tum dilencileri toplayip yemege goturmek » mehmet yildiz » kiz arkadasa gorucu gelmesi » la femme de mon ami » flat beat » bu hafta girilen entry » jose antonio reyes » gomunust » takkeli libos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci