o beni bir bahar aksami 

kapat
  1. zeki murenin ağzına ruhuna sağlık dedirten şarkıdır ve aynı zamanda ayhan özışık bestesidir.

beni bir bahar akşamı terk edip gitti
    ne o geri geldi, ne bu ömür bitti.
    nerdesin, nerdesin yeşil gözlü meleğim...
    nerdesin, nerdesin şirin sözlü bebeğim...

ne olur bir bahar akşamı sen bana dönsen,
    yine benim olsan, yine beni sevsen.
    gel bana dön bana, yeşil gözlü meleğim...
    dön bana, gel bana şirin sözlü bebeğim...
    #2657218 (sapka yapamayan cuheyla, 03.12.2007 11:37)
  2. (bkz: bir bahar akşamı rastladım size)
    #2657237 (SuluBoya, 03.12.2007 11:45)

© 2008 - uludağ sözlük

o beni bir bahar aksami başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. o beni bir bahar aksami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu o beni bir bahar aksami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne mutlu 84 luyum diyene » sizin gibi moderatorleri bafileyeyim » basligi yazarin ustune birakan ibne » hayata bedel odemek icin gelmis olmak » burden » nestra » ulas ozdemir » yufka » dirty dancing » torunlara anlatilacak anilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci