nvidia geforce fx 5200 ile crysis oynamak 

kapat
  1. Oyunu oynayamama ile sonuçlanacak olaydır . Bir zamanların * FX 5200'üne güvenerek , " çalıştırır lan bu crysis'i " düşüncesi ile büyük umutlar bağlanarak oyunun yüklenmesi beklenir . Yükleme çubuğu ilerledikçe heyecan bir kat daha artar . Ardından oyunu açmak için simgeye tıklanır ve acı gerçek ile karşılaşılır . Ekran kartı oyunu kaldırabilecek gücü yoktur . Siyah ekran küçülür ve masaüstüne atar seni oyun . Sonra da der ki : " Bilmem şu şu kart'ın şu desteği yoktur " . Bu olaydan sonra tüm umutlar yitirilir ve büyük umutlar bağlanarak yüklenen oyun silinmeye başlar .
    #3706629 (StoraX, 23.07.2008 11:43)
  2. dünyanın en iyimser adamı olmak demektir.
    #3706639 (possessed, 23.07.2008 11:44)
  3. nvidia geforce fx 8500 gt ile oynarken bile kasan ve en düşük ayarlarda oynanabilen crysisi mümkün değil oynayamamak ile sonuçlanacak bir eylemdir.
    #3706646 (bedevix, 23.07.2008 11:46)
  4. fx 5200 ile crysis oynamak mı ? deveğe hendeği atlatıp , okuma-yazma öğretip , tolstoy okutup , salsa yaptırmak kadar imkansız birşeydir. fx 5200 le doom 3 de bile 20 küsür fps aldığımızı düşünürsek , crysis öhöh afedersiniz nah oynarız.
    #3706753 (tutamadim kacirdim, 23.07.2008 12:08)

© 2008 - uludağ sözlük

nvidia geforce fx 5200 ile crysis oynamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nvidia geforce fx 5200 ile crysis oynamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nvidia geforce fx 5200 ile crysis oynamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» totiman » zelig » red tide » scarface the world is yours » byte » bu vatani kiraz agacina ve kadin memesine satarim » erkek icgorusu » sehit ve terorist annelerinin bulusmasi » tu kaka bana » virgil hetfield » golf » yedek parasut » firat budaci » ali sen baskan fenerbahce sampiyon » herkes gercegi ister onu bulana kadar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mucize » youjizz com » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » heroic guerrilla » mal adam » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » bir kadini anlamayi arzulamak » hable con ella » posu » erkekleri kullanan kizlar » holigan » robert vittek » pkk ortak dusmanimiz diyen abd yetkilisini dovmek » ertugrul saglam in milli takimin basina gelmesi » gurbette ogrenci olmak