nvidia geforce 8800 gt 

kapat
  1. nvidia' nin 8800 gts 320 mb modelindeki bellek temizlememe problemini çözememesi ardından çıkaracağı 8800 gtx ve 8800 gts karışımı bir kart.

(bkz: ati radeon hd 2900 pro)
    (DeWe, 12.10.2007 14:12 ~ 15:23)
  2. bir süredir piyasada kendileri.

amd 3870 yeni çıktı ve ilk testlere göre 8800 gt'den %10 yavaş.

ancak fiyatının da %15 daha düşük olması bekleniyor.

mesele de bu değil zaten... demek istediğim şey başka...

bu kart benden kaçtı!

daha dün vatan bilgisayar'ın stoklarında yüzlerce vardı. gigabyte'in referans kartı. dün gidip almadım, bugün kart kayıp!

ben böyle ızdırabın, aşkını...

http://www.vatanbilgisaya...t_details.aspx?I_ID=30770
    (bl, 16.11.2007 17:28)
  3. nvidianın piyasaya tadımlık değil de baya oturup yemelik sayıda dağıtmasını temenni ettiğim kart zira 10 gündür delireceğim bulamıyorum hiçbir yerde.
    (archvile, 29.11.2007 03:55)
  4. aşmış ekran kartı. crysisi en üst seviyede kasmadan oynayabiliyorsun. fiyat olarak biraz tuzlu, zira bu karta verilen parayla orta yollu bir pc hazırlanabilir. sırf oyun hastaları için hazırlanmış kart, bir çok grafik programınıda kasmadan kaldırmaktadır. takdir ediyor ve devamını bekliyoruz.
    (fobia, 23.02.2008 11:19)
  5. (bkz: nvidia quadro)
    (yamuq, 23.02.2008 11:22)
  6. alınacaksa zotac'ın çıkardığı kartlar tercih edilmelidir. hatırladığım kadarıyla çekirdek hızları diğer firmaların kartlarına göre daha iyi. düz versiyonu üzerinde yapılacak hafif bir overlock ile kartın amp versiyonlarından alınacak performans kolayca sağlanıyor. kart orta düzey bir bilgisayarı sistem canavarına çevirebilecek türden. piyasadaki fiyat performans kartları arasında da en ön sırada..
    (junojuno, 27.02.2008 01:35)
  7. solda gördükçe beni sinir eden kart. hayır zaten çok dandik bi ekran kartıyla oyun oynarken çok zorlanıyorum bi de bunu sürekli gözümün önünde görmekteyim. ama ne söyleyim süper bişi.
    (oopps I did it again, 27.02.2008 01:39)
  8. piyasanın baba ekran kartlarından biri olmasına rağmen overclocklu* gelen versiyonlarının bile crysis'te kasıldığı kart.

(bkz: kendimden biliyorum)
    (milistr0ke, 08.05.2008 17:59)
  9. palit ve zotac firmalarının kar etmesine yol açmış efsanevi kart.oyun için bilgisayar toplayan gençlerin vazgeçilmezidir.
    (septik, 08.05.2008 18:23)
  10. overclocklu olanların*** oyunlarda göçebildiği kartlardır, fan hızını arttırılarak sorun giderilebilir. o da yemediyse downclock etmek kesin çözüm verecektir.
    (archvile, 08.05.2008 18:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran tezahuratlar » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » antalyaspor » videolan player » kafasi guzel sozluk yazari » 30 yas » yosemite sam » ergani nin tarihi eserleri » komik bir sey varsa soyleyin biz de gulelim » kadinlarin aslinda demek istedikleri » orduspor » efes beer fest » pnomatik » bey i bi l vefa » emo » guru » davulu delen jaguar » glokal » martin keamy » heir apparent » su boregi » tartisma uzadikca artan desibel » meir har tzion » senin annenle baban akraba mi » zibarik » jaspe » plastik top ile hali saha maci yapmak » internet hukuku » west bromwich albion a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa