nutella bitince depresyona girmek 

kapat
  1. sevgilinizle hafif bir tartışma geçirmişsiniz, canınız, yoldaşınız, her zaman yanınızda olduğunu bildiğiniz tek dostunuz, sizinle ağlamayıp sizi güldüren gerçek arkadaşınız nutella nın bittiğini fark edersiniz. nasıl böyle bir hata yaptığınıza anlam veremez, olduğunuz yere çöker kalırsınız. akabinde gerçeklerden kaçmak için yatağınıza uzanıp saatlerce uyursunuz.
    #3340838 (uretim cini, 30.04.2008 22:35 ~ 22:40)
  2. seri adımlarla en yakın markete gitmek sureti ile en büyük boyundan yeni bir kavanoz almanın anında geçireceği depresyondur. kapağını açarken o altındaki kağıdın çıkardığı ses en huzur verici sesten daha etkili, en büyük yarayı anında unutturacak cinstendir. daha sonra tercihen en büyüğünden bir kaşık ile koca kavanozun yarısını dakikalar içinde büyük bir zevkle mideye indirince bişiciğiniz kalmaz. önce o kalan yarısını da kaşıklayın, sonra uyursunuz ayol, acele niye?
    #3340921 (My MooN, 30.04.2008 22:54)
  3. genelde mevcut halet-i ruhiyeme sebep olan hadisedir. olunca yemeğe kıyamadığın şeytanın kavanozdaki halinin bitmesi sonucu görülür. korkuya mahal verilmemesi için gidip 1 adet alınsındır ya da anneye söylenir o gelirken alır. *
    #3340941 (portakalda vitamin, 30.04.2008 23:00)
  4. -anneee bu bitti
    -git al yenisini
    -ama bu bitti!
    #3382987 (viva la fidel, 11.05.2008 12:13)
  5. hele bir pms dönemindeyseniz, oturup ağlarsınız bile..
    #3650273 (uretim cini, 11.07.2008 12:59)
  6. (bkz: genç obezler rahatsız)
    #3650287 (mor ve berisi, 11.07.2008 13:06)

© 2008 - uludağ sözlük

nutella bitince depresyona girmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nutella bitince depresyona girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nutella bitince depresyona girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ludovico teknigi » kadikoy belediyesine dava » proje odevi » lama » emirst » ahirette gote kacacak basliklar » eva peron » sahur vakti » protest sanayici » daniel ortega a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games