nuri cetin 

kapat
  1. leman'ın yumurtalar bölümünde çizerliğe tanınan, daha sonra leman'da bir süre köşe çizen, sonra leman'da ayrılıp kemik'e geçen ve son olarak fermuar'a da katılan çizer.
    #713006 (thedewil, 08.10.2006 23:50)
  2. şu karikatürü ile beni yarmış yazar;

--spoiler--
    aşil, ölü halde, yerde yatmaktadır. başında kemalettin senturk vakıfbank reklamlı forması ile elleri iki yana açık halde durmaktadır.

-valla bişi yapmadım hocam.

--spoiler--
    #863037 (thedewil, 15.11.2006 17:40)
  3. fermuar çizeridir. köşesinde karikatür ve yazı bulunmaktadır. ikisi de çok şahanedir. ayrıca başarılı tespitleriyle genellikle koparır.
    #2406327 (sokullu, 30.09.2007 20:05 ~ 25.11.2007 00:01)

© 2008 - uludağ sözlük

nuri cetin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nuri cetin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nuri cetin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt sorununu masa basi yerine dag basinda cozmek » abd bayragini don yapan abdliler » haddini asmak » usain bolt a ozenip bakkala kadar kosmak » kazim melike » killanma kilavuzu » laik ateist agnostik aczmendi musveddeleri » vivident » tekerlegin icadi » radomir antic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games