nuri alco kokteyli 

kapat
  1. 01.06.2007 tarihinde balansta duzenlenen ve nuri alco'nun djlik yaptigi 80ler partisinde balansin partiye katilanlara ikram etmis oldugu icecektir. hatta bu kokteylin daimi satisa sunulmasi da dusunulmektedir.
    #1733628 (otuzyedibucukekrantv, 06.06.2007 19:28)
  2. içen bayanların daha sonrasında bayılacağı kokteyl. ayıldıklarında nerede olurlar ben bilemem, nuri alço bilir.
    #1733641 (okuzcuk, 06.06.2007 19:30)

© 2008 - uludağ sözlük

nuri alco kokteyli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nuri alco kokteyli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nuri alco kokteyli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cemolarin ozellikleri » avrupa nin kuslari » 12 imam orucu » i dont wanna know » ask » birinci batarya » angelina jolie » karakol » senin isin ankaradan bozuk yegenim » sms le evlenme teklif eden erkek » adam gibi adam ertugrul saglam » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » bu aksam erkenden yatacagim yalani » dshk » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » anti din ekibi » konusmayi sokmek » cengiz candar » tahta gibi kadin » gereksiz kiyaslamalar » preces meae » otherside87 » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » saci makineye vurdurmak » soza » helyum » oy verin lan » 2 puan birakmak » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi